DBI Consulting is gespecialiseerd in agendabeheer, en travelplanning dit zowel voor bedrijven als individuele personen.

Keynote sprekers:

We doen onder meer het agendabeheer en travelplanning voor keynote sprekers. Dit omvat onder meer de opvolging van de mailbox, beoordelen van de aanvragen, opstellen van offertes, agendabeheer, planning van de travel, aanvragen visums, tot het factureren van de prestaties.

Door op deze manier met ons samen te werken kan u zich als keynote spreker concentreren op uw kerntaak, het geven van presentaties en hoeft u zich geen zorgen te maken over alle praktische beslommeringen, het enige wat u hoeft te doen is “Go on the stage and perform!”.

Door de aard van deze activiteit, zijn we hier heel flexibel naar timing toe, en zijn voor u als spreker 24u/24u – 7d/7d bereikbaar.

Bedrijven

Wij verzorgen ook agendabeheer/werkplanning van technische teams verzorgen, vb. opstellen werkroosters, inplannen interventies voor o.a.. CV installateurs, hierbij komen uw telefoons bij ons terecht en wij plannen op basis hiervan uw teams en interventies in.

Wij bieden deze afspraakplanning  aan voor diverse bedrijven, uit verschillende sectoren, dit zijn vooral sectoren waarvoor op regelmatige basis een onderhoud of depannage moet gebeuren, onder meer installateurs van centrale verwarming, sanitair, ventilatie, airco, zonnepanelen, alsook ruimingsdiensten en schoorsteenvegers.

Zo kan u het opmaken van de werkplanning van uw teams aan ons overlaten. Op basis van de binnenkomende aanvragen (telefonisch of via mail), uw klantenbestand (vervaldaglijsten onderhoud) en informatie met betrekking tot nieuwe werven, plannen we dan uw teams in.

Concreet beschikken we over een telefooncentrale waarnaar u uw telefoons kan doorschakelen. U krijgt een uniek nummer toegewezen zodat wij kunnen traceren dat de klant voor u belt, zo kunnen we gepast opnemen en deze te woord staan. We plannen dan op basis van de aanvragen uw teams in, en geven uw klanten informatie en een gepast antwoord op hun vragen. Samen met u bekijken we welke zaken we zelf mogen afhandelen en welke we aan u moeten doorgeven. Dringende zaken spelen we direct door naar u, niet dringende zaken welke wij niet kunnen afhandelen worden gebundeld en vervolgens naar u doorgegeven.

Zo kan u zich concentreren op uw hoofdactiviteiten, zonder constant gestoord te worden. Wij hebben een zicht op de planning van al uw teams en kunnen dan ook sneller reageren bij eventuele geannuleerde afspraken of depannages.

Op basis van uw noden en de omvang van uw activiteit maken wij een op maat gemaakt voorstel. Hierbij werken we bv. met een tarifering op basis van het aantal oproepen. Zo zal u in een voor u kalme periode waarbij u minder inkomsten hebt, ook minder hoeven te betalen.
Aangezien we enkel maar de effectief gepresteerde dagen factureren, heeft u bv. tijdens uw verlofperiodes geen kosten, dit in tegenstelling tot de loonkosten (vakantiegeld, eindejaarspremie, sociale lasten,…) wanneer u dit werk door een werknemer laat uitvoeren.